Hoezo gelijke rechten?

Niks gelijke rechten de vrouwen eigenen zich dan wel alsmaar meer rechten toe en willen gelijk gesteld worden aan mannen maar dan alleen op het werk. Thuis word de man veelal afgekraakt en heeft nergens zeggenschap in want  vaak word gewoon buiten hem om gestopt met de pil en word er gesteld als je niet doet wat ik zeg zie je het kind toch niet meer maaaaar je moet wel blijven betalen. Of er word geschermd met seksuele intimidatie maar hoe zit dat voor de man die veelal ook het slachtoffer word van het spel dat met ze gespeeld word.

Hoe zit het dan met die mannen die jarenlang het slachtoffer zijn van een psychologische oorlog binnen de relatie mannen kunnen nergens heen en zitten gewoon gevangen want als ze ook maar iets proberen speelt de vrouw maar al te graag de slachtofferrol en zijn mannen de boosdoener al zeker als ze na een jarenlange mentale mishandeling fysiek reageren maar wat is er voor deze mannen om dit te voorkomen? Niks totaal geen hulpverlening.

En hoe zit het met de kinderen?

Een groot deel van de kinderen groeit op met het ingeprente idee dat papa’s slecht zijn en ze papa daarom niet meer mogen zien maar word er ooit stil gestaan bij de impact op onze kinderen? Ik denk het niet.Want welke schade word nu al aangericht bij de ouders van de toekomstige generatie?

Als mannen zo slecht zouden zijn wat maakt dat onze zonen.

Hoe zit het met de rechten van een vader of van een kind of draait het alleen maar om vrouwen? Wij vinden van niet.   Zou het niet beter zijn deze ellende te stoppen voor deze te ver gaat en er nog meer slachtoffers vallen zoals dat tot nu gebeurt? Zou het niet beter zijn als er iets zou zijn waar mannen terecht kunnen en hun ervaringen kunnen delen met lotgenoten of dat ook mannen opgevangen worden om verdere mishandeling te voorkomen?   De verwoesting van deze emotionele mishandeling door vrouwen word vaak zwaar onderschat en word slechts de fysieke reactie van de man gezien zou het niet beter zijn om deze te voorkomen?

Of willen we liever blijven leven in een destructieve maatschappij?

Ons antwoord is  Nee

Er lopen al veel te veel slachtoffers van deze vorm van geweld rond daarom vinden wij  dat er wat gedaan moet worden maar wij gaan verder als degene die alleen zeggen dat er wat moet gebeuren en werken samen aan een betere toekomst door daden.

Blijf er niet mee lopen neem contact op met: Stichting Humanity.nl   te Rotterdam.

Tel 06-15418204  of mail naar info@stichting-humanity.nl

dan krijgt u een van onze contact personen

Ons motto is

mannen zijn ook mensen.

Als mannen niet leren samen te werken en gezamenlijk naar buiten te komen zal er nooit iets veranderen. Vergeet wat ons geleerd is en weet dat er nu een stichting is die achter je staat.